IMG_8423_edited.jpg

Bue Jord & Skog

Bue Jord & Skog ägs och drivs av Maria och Fredrik Hildingsson och är beläget i Stöde. Företaget består av i huvudsak två delar. Den ena drivs som Bue Gård och står för den del som innefattar jordbruket med uppfödning av nötkreatur och utegrisar, se gärna vår hemsida för gården för mer information. Den andra delen är skoglig och innefattar skogsentreprenad, läs mer om den nedan.

Verksamheten vänder sig till den skogliga branschen i form av avverkningsuppdrag åt olika skogsbolag och övriga aktörer. Cirka hälften av våra uppdrag görs i olika former av entreprenadprojekt, t ex vägbyggnation, industrimark, vindparker och nybyggnationer. Vi har ett brett kunnande i hela kedjan i både den skogliga delen och inom entreprenadbranschen, vi kan erbjuda en helhetstjänst för små som stora projekt. Vi ser problemlösning som en del av vår vardag och vill att kunden blir nöjd med det vi levererar. Vid behov har vi samarbete med ett antal underentreprenörer för att kunna erbjuda alla former av tjänster såsom virkesförmedling,
manuellhuggning, röjning, avverkningsplanering, grävning, stubbrytning, transport mm.

Vi använder oss uteslutande av skogsmaskiner från John Deere.

För närvarande äger vi dessa maskiner:
- JD 1270E 6WD H414
- JD 1270G 8WD H414
- JD 1470G H415
- JD 1510G
- JD 1910G
- JD 1910G


Vi har goda vitsord från tidigare uppdragsgivare. Våra kunder är bland annat NCC, PEAB, SCA, Gällö Skog, Skogssällskapet, Callans Trä mfl. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan bidra till kommande projekt eller avverkningar!